Bruidsarrangement

Bruidsarrangement

Wanneer de dag gepland is voor uw trouwdag en de bruidsjurk gekocht is, gaat u natuurlijk opzoek naar een kapsalon. Want alles moet op ‘de’ dag perfect zijn. Wij zijn door jaren lange ervaring gespecialiseerd in bruidskapsels. Daarvoor volgen wij regelmatig cursussen en trainingen om up-to-date te blijven. Create by Mos helpt u om uw droomkapsel waar te maken.

Wij zullen de dag met u doorspreken en voorafgaand een proefkapsel inplannen.  Er word met u mee gedacht om zo het perfecte bruidskapsel te creeen. Zo denken wij aan uw gezichtsvorm, huidkleur, en niet geheel onbelangrijk; uw karakter.

Tijdens uw proefkapsel zullen we een aantal kapsels uitproberen. Op de trouwdag komen wij bij u aan huis. Voor de gemeente Katwijk rekenen wij geen voorrijkosten. Buiten de gemeente Katwijk rekenen wij een extra toeslag.

Natuurlijk kunnen wij op locatie ook de kapsels verzorgen van andere bruiloftsgasten. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor 8:00 zullen wij voor elk half uur een extra toeslag van €21,- in rekening brengen.

Uiteraard kunnen wij u ook een touch up geven aan het einde van de middag of juist aan het begin van uw avond. Eventueel halen wij uw sluier eruit en creëren wij een ’nieuwe look’. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Uiteraard hebben wij de beste connecties met visagisten, nagelstylisten, videografie, fotografie, bloemisten en patisserie in de meeste luxe bruidstaarten.

Kosten

Bruidskapsel inclusief proefkapsel €245,-. Touch up €50,-.

De dag voordat u gaat trouwen komt u bij ons langs in de winkel om u haren te wassen/drogen, zodat wij alvast wat voorbereiding kunnen treffen voor de grote dag. Uiteraard is dit bij de prijs inbegrepen.

Bij afzegging zullen er kosten in rekening gebracht worden.

 

Klik hier om onze bruidskapsels te bekijken